Pon - Sub: 9 - 17

Voskiranje

Opis usluge

Brza zaštita i fenomenalan sjaj

Naša usluga voskiranja je najviši standard u očuvanju i zaštiti izgleda vašeg vozila. Svaki korak u ovom procesu pažljivo je osmišljen kako bismo postigli besprekoran sjaj i dugotrajnu zaštitu laka.

Premium pranje: Prvo, vozilo prolazi kroz premijum pranje kako bismo temeljno uklonili svu prljavštinu i nečistoće koje su se nakupile na površini.

Hemijska i fizička dekontaminacija laka: Nakon pranja, slede hemijska i fizička dekontaminacija laka. Ovi koraci osiguravaju da su svi ostaci i čestice uklonjeni s površine laka, pripremajući ga za poliranje.

NexPTG merenje laka: Koristimo NexPTG tehnologiju za precizno merenje debljine laka na vozilu. Ovo nam omogućava da prilagodimo proces poliranja i voskiranja tačno prema potrebama vašeg vozila.

Poliranje u 3 faze: Naša tehnika poliranja u tri faze postiže odlične rezultate. Svaki korak uklanja ogrebotine, matirane površine i nedostatke, ostavljajući površinu laka besprekornom i sjajnom.

Zaštita automobila ručnim voskom: Nakon što je lak detaljno pripremljen, primenjujemo zaštitni sloj rucnog voska. Ovaj sloj stvara nevidljivu barijeru koja štiti lak od budućih ogrebotina, UV zračenja i hemikalija, istovremeno pružajući intenzivan sjaj i dubinu boje.

Provera kvaliteta izvedenih radova: Naša posvećenost kvalitetu ne završava se procesom. Pre nego što vam vratimo vozilo, pažljivo proveravamo sve radove kako bismo bili sigurni da je sve besprekorno.

Stručna i sigurna usluga

Vaš auto, ponovo nov

Posetite nas.