Pon - Sub: 9 - 17

Dubinsko pranje

Opis usluge

Vratite prvobitni sjaj i čistoću Vašem vozilu

Naša usluga dubinskog pranja pruža temeljnu obnovu enterijera vašeg automobila, koristeći napredne tehnike i proizvode visokog kvaliteta. To je detaljan proces koji Vašem vozilu vraća prvobitni sjaj i čistoću

Detaljno usisavanje enterijera: Temeljno usisavanje svih delova enterijera, uključujući teško dostupna mesta, kako bismo uklonili prašinu, mrvice i druge nečistoće.

Dubinsko pranje sedišta: Koristimo specijalizovane deterdžente i mašine za dubinsko čišćenje koje efikasno uklanjaju fleke, nečistoće i neprijatne mirise iz Vaših sedišta, vraćajući im originalnu boju i svežinu.

Dubinsko pranje podnih površina: Tretiramo i čistimo tepihe i podne obloge, uklanjajući uporne fleke i nečistoću koja se nakupila tokom vremena, čime se postiže temeljna čistoća i higijena.

Dubinsko pranje gepeka: Ne zaboravljamo ni gepek Vašeg vozila, koji takođe podvrgavamo dubinskom čišćenju, osiguravajući da svaki kutak vašeg automobila bude besprekorno čist.

Gratis spoljašnje pranje: Kao bonus, svaka usluga dubinskog pranja uključuje i besplatno spoljašnje pranje vozila, čime se osigurava da vaš automobil izgleda sjajno i iznutra i spolja

Stručna i sigurna usluga

Vaš auto, ponovo nov

Posetite nas.